Sepct

Videoconferència amb el President de l’Autoritat Portuària Sr. Josep Maria Cruset i membres del Port de Tarragona

Benvolguts socis/es, davant l’impossibilitat de realitzar una assemblea com es degut per les mesures Covid-19, avui dia 05/02 hem mantingut una videoconferència amb el President de l’Autoritat Portuària Sr. Josep Maria Cruset Domènech. Conjuntament també hi assistien part del Port de Tarragona, director general, director de Domini Públic i Protecció Portuària i la Cap de Relacions Institucionals de Port.

De la Societat Esportiva de Pescadors de Canya de Tarragona, el President Josep Maria Marti i Vendrell, conjuntament Victor Gracia, Albert Sancho i David Reventós.

S’han dut a terme varies converses, concretant la finalització d’obres a la zona de la pedrera de la Pineda, en un termini estimat de 3-4 mesos aproximats, sent l’il·luminaria de la zona i el condicionament de l’ aparcament com a ultimes obres per finalitzar.

Ens apunten que el retard prové de el maleit virus, que ha propiciat tot vagi més lent.

L’Autoritat Portuària ha fet una inversió inicial de vora 300.000€, (cinquanta milions de les antigues pessetes) en les partides accessos, seguretat, videovigilància, comesa de llum i aigua, tot i això estem treballant per aconseguir adequar la zona el millor possible.

Es volen fer diverses proves per valorar quina es la millor opció i gestionar conjuntament amb nosaltres el que més hi escau, quedant per una propera trobada sobre el terreny amb els tècnics del Port.

Esperant tindre més noticies, una salutació i salut.

Una resposta

 1. Joan Antonni escrigué:

  Es volen fer diverses proves per valorar quina es la millor opció i gestionar conjuntament amb nosaltres el que més hi escau, quedant per una propera trobada sobre el terreny amb els tècnics del Port
  Cinc mesos després d’aquesta videoconferència s’han fet aquestes proves???
  S’ha fet cap progrés en l’acondicionament???
  Salutacions molt cordials
  PD
  Ja sé que feu tot els possibles perque tornem-hi a gaudir d’un lloc per la Societat

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *